Over ons

Welkom in mijn leuke atelier!

Mijn naam is Yvonne Vos en ik ben de oprichtster van Silhouet Maatkleding. Silhouet Maatkleding is opgericht op de magische datum van 1 januari 2000 en is ontstaan uit een naaiatelier aan huis. Mijn bruidsatelier is met de jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en gevestigd in Almere Haven, waar er nog volop ruimte is en het parkeren gratis. Ik ben sinds januari 2021 gevestigd in de Creatieve Broedplaats “de Blauwe Reiger”. Een bruisende omgeving, met heel veel leuke creatieve ondernemers om mij heen.

Silhouet maatpakken is een onderdeel van Silhouet Maatkleding. Wij zijn gespecialiseerd in het trouwpak op maat, maar ook voor het samenstellen van een casual of zakelijk maatpak ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wil je mix and match, een messcherpe tailoring, een jacket of spencer only, PeakyBlinders look? Heb je een feest met een kleurenthema, feestje op het strand of club, Black Tie, vintage of ga je naar de tropen. Bij ons kan je alle kanten op. 

Doordat wij afpassen met een driedelig basis pak, zorgen wij in ons atelier voor de juiste “Look and Feel”. Je voelt en ziet alvast de pasvorm van jouw toekomstige maatpak. Heb je lange armen of sport je veel? Moeilijke maten bestaan bij ons niet. 

Ben je enthousiast geworden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

trouwpak-opmaat-blauw-jasje