Trouwen in een VW Kever

Bruiloft shoot in Bohemian Stijl

Fotoshoot met ons maatpak in een hoofdrol
Het trouwen kan beginnen

 

Een styled shoot met een bijzonder verhaal…

Vier jaar geleden liep de aanloop naar de trouwdag van Rianne en Niels niet zonder problemen. Niels was tijdens het huwelijksaanzoek zó zenuwachtig dat hij weer op zijn stoel zat, voordat Rianne ´ja´ op zijn vraag had kunnen antwoorden.
Hier stopte het echter niet bij. Een half jaar later zat Rianne wegens het vasthouden van vocht in een rolstoel. Gelukkig verloor ze het teveel aan vocht weer, maar of de trouwjurk nog zou passen was de vraag. Gelukkig heeft Yvonne van het Bruidsatelier Silhouet Maatkleding haar hierbij perfect bijgestaan en was Rianne en de trouwjurk op tijd klaar voor de bruiloft.
Omdat een ongeluk nooit alleen komt, ontvingen Rianne en Niels een week voor de trouwdatum een telefoontje van de trouwlocatie. Of er tijd was om langs te komen. Er moest het één en ander besproken worden. De toenmalige contactpersoon van Rianne en Niels was niet meer werkzaam bij de trouwlocatie en er was buiten de datum om, helaas niets genoteerd. Op het laatste moment is toen de huwelijksdag weer opnieuw vorm gegeven. Het was uiteindelijke een prachtige dag, maar tegelijkertijd ook een stressvolle tijd voor het bruidspaar.
Toeval bestaat niet, moest Rianne gedacht hebben, toen ze op Facebook het bericht zag waarin modellen werden gevraagd voor een styled shoot. Er was geen moment twijfel bij Rianne en zij gaf zichzelf en haar man Niels hiervoor op. De datum van de styled shoot bleek precies 4 jaar later te zijn dan hun trouwdag! Rianne heeft voor de styled shoot een aantal trouwjurken bij Esther’s Bruidsshop gepast en heeft zoals je in de fotoreportage kan zien, een prachtige jurk uitgekozen die wederom door  Bruidsatelier Silhouet Maatkleding is aangepast. Ook Niels had zich goed voorbereid met een prachtig trouwpak op maat van Silhouet Maatpakken.
Op de dag van de Bohemian styl shoot hebben Rianne en Niels de hele trouwdag 4 jaar later opnieuw herhaald. Dit keer was er wel rust in de aanzoek en hebben ze van alles wat er op zo’n dag gebeurd opnieuw kunnen genieten.
Het eindresultaat van deze Bohemian Styled Shoot is te zien op Zankyou

Korte impressie van de Bohemian Styled Wedding fotoshoot

Previous
Next

Het top trouwteam dat dit mogelijk maakte!

Het team dat deze dag voor elkaar heeft gekregen verdiend alle complimenten. Tijdens de opnamedag bleek dat elke discipline die je nodig hebt voor een perfecte trouwdag, aanwezig was en ook naadloos op elkaar aansloot. Van huurauto tot fotograaf, van perfect zittend maatpak tot een geweldig tafelzetting, van de Muha tot de trouwambtenaar. Dit alles perfect georganiseerd en onder de bezielende leiding van Heidi de weddingplanner en Chantal één van de fotografen.
Trouwjurk & accessoires:
Esthers Bruidsshop
Trouwpak op  maat:
Silhouet Maatpakken
Veranderwerk trouwkleding:
Silhouet Maatkleding
Make-up and Hair:
Glamlashes.
Modellen:
Niels & Rianne 
Trouwambtenaar:
Ceremooiste
Verlovings en trouwringen:
Gold4You Houten
Bruidstaart & sweet table:
Cake Queen Agnes
Trouwvervoer:
Huur een oldtimer

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email