Proces

KEUZES, BESLISSINGEN, TIJD, KOSTEN, MOGELIJKHEDEN

Het proces ken ik, maar wat kost het?

Stap 1 - Laat je inspireren!

Voor dat je bij ons de winkel binnen stapt voor de aanschaf van een kledingstuk op maat, is het zaak om je te oriënteren.

Wat hoort bij jou? Wat vind je leuk? Waar is het voor? Wanneer heb je het nodig? Hoe liggen de prijzen? Wil je zakelijk, casual of zijn er kledingvoorschriften? Misschien wil je de kledingstukken ook los van elkaar kunnen dragen?

Mijn tip: bekijk de diverse Social Media platforms, zoals Pinterest, Facebook, Instagram, gebruik Google afbeelding of bekijk ons lookbook .

Durf te combineren

Neem snel contact op voor een afspraak!​

Knopen Voering en stof Maatpak

Stap 2 - Je hebt een afspraak gemaakt!

Super! We beginnen met vragen stellen en bieden je wat te drinken aan. We hebben zelfs een speciaal biertje van onze eigen Almeerse bierbrouwerij Stijl. Het avontuur kan beginnen!

Het samenstellen van je outfit start met het selecteren van de stof. Dit bepaald direct de prijs van het maatpak. Hoe meer de stof bewerkt is, hoe kostbaarder. Hierna begint het personaliseren oftewel het customizen. Wil je wel of geen zakken? Wat voor gilet sluiting? Wel een omslag in je broek? Een stropdas van de voering? 

Zijn de keuzes gemaakt dan gaan we afpassen en afspelden. Hierbij maken we gebruik van paspakken in de maat 42 tot 66. Deze gebruiken wij bewust omdat elke wijziging direct zichtbaar en voor jou voelbaar is. Hebben we alles genoteerd dan start de productie die 4 tot 5 weken in beslag neemt.  

Stap 3 - Eerste Pas

Wanneer wij het kledingstuk in goede staat hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor de eerste pas. Bij de eerste pas kijken we hoe goed het eindresultaat geworden is en wat er nog verbeterd kan worden. De laatste aanpassingen worden in ons eigen atelier gedaan. Duurt de aanpassing minder dan een half uur, dan doen we de aanpassing direct en kan het kledingstuk direct mee. Is er toch meer aan de hand, dan maken we een nieuwe afspraak voor het ophalen.

Onze service gaat verder dan alleen een goed product afleveren. Mocht er tijdens het leven van het maatpak iets wijzigen, waardoor het pak niet meer als gegoten zit. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Ff inschikken

Tarieven

De prijzen van onze maatpakken worden bepaald door de stof die je uitkiest. Om te voorkomen dat hier een nietszeggend tabelletje komt te staan, houden we het bij de begin- en eindprijzen:

In de eerste prijscategorie begint een 2-delig maatpak bij € 499,- en een 3-delig maatpak bij € 699,-. 
In de vijfde en hoogste prijscategorie kost een 2-delig maatpak € 1299,- en een 3-delig maatpak € 1499,-.

We leggen je alles uit, als je voor je afspraak bij ons bent en je krijgt er een makkelijk tabelletje bij. Zo kun je aan de hand van je stofkeuze je eventuele budget in de gaten houden. 

Neem snel contact op voor een afspraak!​