Zomer in haven gast

Zomer in Haven 2019

Blog over Zomer in Haven activiteiten en onze aanbiedingen voor een maatpak of trouwpak om dit initiatief te ondersteunen
Zomer in Haven

Van 15 tot en met 31 augustus is het centrum van Almere Haven dé beste vakantiebestemming die je kunt bedenken. Vraag je je af: wat doen we vandaag? Dan is het antwoord dichtbij! Alle ondernemers van Havenkom, winkelstraten, Markt en Brink zetten, samen met bewoners, drie weekenden lang het het centrum van Almere Haven in vakantiesfeer. Van donderdag tot en met zondag is er van alles te beleven van de Brink tot aan de Havenkom. Rek en strek je helemaal uit tijdens een yogasessie in de Havenkom, bekijk een film in de buitenlucht op de Markt, daag je vrienden uit voor een potje jeu de boules, laat je talent zien op het Open Podium, leer verhalen kennen van échte locals en ga he-le-maal uit je dak tijdens het Pleinfeest op de Brink! Of ga langs alle horecaondernemers in de Havenkom, drink de lekkerste biertjes op een terras, proef hét Zomer in Haven ijsje bij IJssalon Mariola, doe mee met een Kaas- & bierproeverij bij de Kaasmakerij en ontdek hoe creatief Almere Haven is tijdens de Makers van Almere – Kunstmarkt! Zomer in Haven 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door alle winkeliers en horeca in Almere Haven, met hulp van de Gemeente Almere en Van Loof

Wat er allemaal te doen is tijdens de Zomer van Haven kan je zien bij Eventbrite.

Ook wij van Silhouet Maatpakken en Silhouet Maatkleding zetten deze zomer ons beste beentje voor met twee prachtige aanbiedingen voor een trouwkostuum of een maatpak.

aanbieding

 

Aanbieding september maatpak of trouwpak op maat Foto Chantal van der Hulst fotografie

Samen met Esther’s Bruidsshop hebben we een geweldig voorstel voor het bruidspaar. Een bruidsjurk en driedelig trouwpak op maat voor 1499,-. Dus trouwplannen? Maak een afspraak bij Esther of bij ons, maar doe dat voor het maatpak minstens 6 weken voor de trouwdatum.

 

Combideal trouwpak en trouwjurk Foto Eilandmeisje

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email